Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Hotelul Florica, este situat in Statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea Restaurantului Esplanada, care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Facilitati hotel: Hotelul Florica este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.
Hotelul Florica dispune de 174 camere duble standard si modernizate avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai proprii cu apa calda permanenta. Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B (p+1), aripa A (parter+etaj 1 partial). Hotelul Florica are in dotare camere modernizate cu gresie si camere modernizate cu mocheta.
Tot in cadrul Hotelului Florica puteti opta pentru cazarea in garsoniere si apartamente dotate cu aer conditionat in conditii de calitate la nivel de 3 - 4 stele.

Cei aproximativ 20.000 metri patrati de zona verde cu pomi fructiferi si copaci umbrosi situati de jur imprejurul Hotelului Florica asigura o minunata oaza de racoare, liniste si aer proaspat pentru intregul hotel.

Pentru a veni in intampinarea familiilor care au copii mici, Hotelul Florica a dotat camerele situate la parter cu terase spatioase, iar cele patru laturi ale hotelului cu terenuri de joaca. De acum, distractia copiilor dvs va deveni un plus de relaxare, supravegherea celor mici facandu-se direct din camera sau din balcon.
Din Gura in Gura